Italiensk restaurant på Frederiksberg

​På Godthåbsvej 42 ligger en italiensk restaurant med plads til 84 spisende gæster.

​Med åbningen af en italiensk restaurant i 1982 har Ristorante Da Claudio nu ligget på adressen i over 30 år, men allerede før den har bygningen huset mange restauranter.

Siden 1890’erne har stedet altså budt gæster på god mad, og i dag kan du nyde lækre og traditionelle italienske specialiteter på vores italienske restaurant.​

Stemningsfyldt italiensk restaurant

Her finder du en stor og stemningsfyldt italiensk restaurant med rå murstensvægge, der er dekoreret med fotografier af legendariske, italienske filmstjerner. Indretningen er gennemgående italiensk inspireret med en hyggelig atmosfære.

​Alle kokke og tjenere er italienere, som brænder for at give deres vidunderlige madkultur videre, hvilket også gør Ristorante Da Claudio på Frederiksberg til en italiensk restaurant med mange stamkunder.​

Hjemmelavede italienske pastaspecialiteter

vores menukort finder du klassiske italienske specialiteter – deriblandt pizza, pasta og andre retter. Vi er en italiensk restaurant som vægter vores italienske rødder højt. Derfor er al vores pasta hjemmelavet og laves frisk hver dag. Blandt de mange pastaretter finder du klassikere som:

  • Ravioli med kødfyld
  • Tortellini med fyld af spinat
  • Ricotta serveret i salviesmør
  • Risotto
  • samt den italienske rødkitost, Tallegio

​Som enhver traditionel italiensk restaurant har vi også et bredt udvalg af lækre hovedretter med både kød og fisk. Mange gæster kommer for de gode bøffer – eksempelvis den klasissiske ret Filetto di manzo alla Rossini (stor mørbradbøf med en skive stegt foie gras, trøfler og maderiasauce.)​

Italiensk restaurant med gode vine og lækre desserter

Vi er ikke blot en italiensk restaurant som byder på lækre for- og hovedretter. Du kan også få mange smagfulde oplevelser med vores forskellige gode italienske vine samt lækre dessserter.

Til dessert bør du prøve Ristorante Da Claudios lækre tiramisu og nyde vores spændende, italienske bitter – en amaro – til kaffen.

Take away

Hos Ristorante Da Claudio kan du tage en italiensk restaurant med hjem.

Alle vores retter fra menukortet kan bestilles som take away, hvor vi giver 15 % rabat på regningen.

For bordbestilling eller forespørgsler er du velkommen til at kontakte os på telefon 38 87 26 16 eller mail info@da-claudio.dk.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i en italiensk restaurant på Frederiksberg i København, der kræser for maden og vores gæster!

​Ristorante Da Claudio ApS

Godthåbsvej 42

2000 Frederiksberg​

CVR: 30066642

Se fødevarestyrelsens smiley-rapporter

Kontaktinformation

Telefon: 38 87 26 16

​E-mail: info@da-claudio.dk

Kontakt os for bordbestilling, spørgsmål samt større arrangementer på over 20 personer.

Åbningstider

​Mandag - Fredag

17.00 - 24.00​

Lørdag

17.00 - 24.00​

Søndag

17.00 - 22.00​

​Køkkenet lukker 1 time før lukketid.

Ristorante Da Claudio ApS er vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af over 60 anmeldelser på Facebook